Profilkläder

Att bära profilkläder ger inte bara extern exponering av ditt varumärke, det skapar en intern tillhörighet, bjuder in till samhörighet och förstärker ”vi-känslan” i en enad organisation. Val av profilkläder och applicering av logo eller budskap är viktigt för att förstärka det ni vill förmedla.

Du har en chans på dig att göra ett första intryck, hur vill du att ni skall uppfattas? Sportigt, dressat eller ledigt, vi hjälper dig att hitta rätt uttryck för just ditt ändamål.

Marknadens bästa skjortor
Vårt sortiment på skjortor står med estetik, kvalitétsdesign, och precisionshantverk i fokus. Med hög kvalité i material och välkomponerade detaljer levererar dessa skjortor en hög textilkaliber och pondus till din garderob.

Dressat – Close to retail
Om du vill klä dig dressat men ändå ledigt erbjuder vi ett välsorterat sortiment som fyller ditt behov. Kläder av de bästa materialen som ger dig en träffsäker känsla av klass och komfort.

Bas textil
När du vill ha bra kvalité och samtidigt bekväma och funktionella kläder till ett bra pris är detta det textilsegment vi rekommenderar. Våra bastextilier finns i ett brett sortiment med stort urval av alla tänkbara färger och storlekar.

lev_logo