Intern webbshop

Finns er verksamhet på flera orter eller har ni medarbetare placerade på olika ställen i Sverige eller världen?

Då kan vår webbshoplösning kan hjälpa er att få logistiken att fungera enklare och flyta på bättre. I en webbshop är det enkelt att beställa era egna profilprodukter från ert utvalda sortiment. Ni får en bättre överblick på åtgång och ert behov. Och ni säkrar upp er grafiska profil till 100%, nog så viktigt!

Vi tar hand om er lagerhållning och distribution direkt till det lokala kontoret.

Kontakta gärna oss för en vidare behovsanalys efter era förutsättningar.

REFERENSER – WEBBSHOP
wallenius
Wallenius

Wallenius Shipping har
under 80 år varit ett av de dominerande företagen för den internationella sjöfarten. Med ett starkt fokus på innovativa tekniska och miljömässiga lösningar, utgör de ett av världens ledande sjöfart och logistik grupper inom biltransportfartyg segmentet.

purus_layout

Purus

Purus är en av Skandinaviens ledande tillverkare av produkter för badrum och kök vars huvudsakliga produktsegment är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet. Purus starka ställning på den nordiska marknaden är ett resultat av pålitliga produkter, nytänkande och marknadens bästa kundsupport.

fmmattssonmora_layout

FM Mattsson Mora Group

FM Mattsson Mora Group är marknadsledare i Norden på armaturer som vattenkranar och termostatblandare. Produkterna säljs under de starka och väletablerade varumärkena Mora Armatur, FM Mattsson och Damixa.

Egen utveckling och tillverkning är grunden för attraktiv design, tekniskt ledarskap, hög kvalitet och hållbara funktioner.